Uw steun
Bedrijven
Steun door bedrijven

 

Als bedrijf kunt u natuurlijk een kind adopteren of met een donatie de gemeenschap van Friersdale ondersteunen. Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Heeft u zelf een idee of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@friersdale-eemnes.nl.

 

Kerstpakket voor de mensen in Friersdale

 Spullenhulp wordt er vanuit Stichting Friersdale Eemnes niet meer gegeven maar misschien vinden u en uw medewerkers het iets moois om in plaats van het jaarlijkse kerstpakket, met dat budget (of een gedeelte daarvan) de mensen in Friersdale te ondersteunen. We kunnen u en uw medewerkers er op verschillende wijzen over informeren. Informatie via de mail, folder of presentatie tijdens uw kerst- of nieuwjaarsborrel. U kunt altijd contact met ons opnemen!

 

 

Sponsoring bij polderloop

 Jaarlijks wordt er door de KPJ Eemnes in samenwerking met Stichting Friersdale Eemnes een sponsorloop georganiseerd in Eemnes. Voor dit evenement zijn wij jaarlijks op zoek naar sponsors zodat de volledige opbrengst ten bate van Friersdale is. Bij sponsoring wordt u vermeld op de website en zijn er ook andere mogelijkheden voor reclame. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de KPJ-Eemnes.

 

Iets te vieren?

 Viert uw bedrijf een jubileum, gaat u verhuizen, uitbreiden of heeft u anderszins iets te vieren? U kunt uw festiviteit dan in het teken zetten van Friersdale en uw medewerkers en gasten vragen om een donatie. Een mooie manier om u als bedrijf te profileren!

Als u interesse hebt om op een dergelijke manier Stichting Friersdale-Eemnes te helpen, neem dan contact met ons op voor informatieve of andere ondersteuning.