Uw Steun
Particulieren
Steun door particulieren
 
Naast het adopteren van een kind of het doneren van een gift kunt u Stichting- Friersdale Eemnes ook op andere manieren ondersteunen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Heeft u zelf een idee of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@friersdale-eemnes.nl.

Organiseer een inzamelingsactie

Wilt u meer betekenen voor de mensen in Friersdale? Organiseer dan samen met kennissen, familie, collega’s of vrienden een inzamelingsactie voor Friersdale. Denk aan een rommelmarkt, een benefietconcert of een collecte. Mocht u plannen hebben om met een activiteit geld in te zamelen voor Friersdale, neemt u dan contact met ons op. Wij komen u graag in informatieve zin en dergelijke ondersteunen.

Maak reclame

Stichting Friersdale- Eemnes is een kleinschalige non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Als Stichting zijn wij dan ook grotendeels afhankelijk van mond-op-mond reclame. Kent u vereningingen of organisaties die een goed doel willen ondersteunen? Graag worden we dan met hen in contact gebracht! Samen kunnen we dan onderzoeken wat de mogelijkheden voor hulp aan Stichting Friersdale- Eemnes zijn. U kunt hierbij zelf in grote of kleine mate betrokken zijn, wij houden u in ieder geval op de hoogte!

Heeft u kennis gemaakt met Stichting Friersdale- Eemnes, de mensen die zij ondersteunt en haar doelstellingen en bent u nu besmet met de ‘Friersdale-koorts’?  Vertel anderen dan over Friersdale en vraag hen hun medemensen in Zuid-Afrika te ondersteunen.

Verjaardag, pensioen, jubileum...

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een origineel cadeau is dan natuurlijk een donatie voor Friersdale. Hiermee laat u de mensen in Friersdale delen in uw feestvreugde! Daarnaast maakt u ook positieve reclame voor de stichting; uw familie, vrienden, kennissen of collega’s zijn meteen op de hoogte van dit goede doel. Neem met ons contact op voor informatieve of andere ondersteuning.

Spullenhulp

In de beginjaren van de stichting zijn er regelmatig grote inzamelingsacties gehouden ten bate van Friersdale. Containers met kleding en knuffels werden overzee naar Zuid-Afrika verscheept. Tegenwoordig is dit geen optie meer. Vervoer van spullenhulp is een zeer kostbare en ingewikkelde aangelegenheid geworden en wordt daarom niet meer gedaan. Het voordeel van het aanschaffen van de spullen ter plaatse is dat de lokale economie wordt gestimuleerd. Mocht u spullen over hebben dan kunt u natuurlijk altijd een rommelmarkt houden of de spullen op internet verkopen ten bate van het goede doel!